Ella & Doncho valparna 4½ vecka gamla...

Doncho och Ella Doncho och Ella

Nu växer de snabbt. I början av veckan fick vi flytta dessa småttingar från valprummet och valplådan och ut i köket efter att två av valparna hade klättrat ur valplådan själva när jag kom hem från jobbet. Nu är de i köket i en inhängnad valphage och har börjar äta riktig mat. De är också ute och upptäcker världen flera gånger om dagen, vilket de tycker är mycket spännande. Valparna är mycket glada, orädda och framåt.. och mycket vackra. Den korthåriga tiken kommer att flytta till New York och den röda korthåriga hanen kommer förmodligen att flytta till Danmark, resten stannar i Sverige och jag hoppas vi får se mycket av dessa godingar i framtiden. Valparna är också nu registrerade i Svenska kennelklubben och har fått sina stamtavlor. Veterinärbesiktningen är inbokad till den 28/9-2015, en dag innan de "fyller" 8 veckor. Namn, kön och hårlag är utskrivna. Alla i kullen är sålda och de blivande ägarna vet om att de är garanterad en valp ur denna kull.

Commitment's The Final Countdown - röd, långhårig hane...

Commitment's On The Loose - röd, långhårig hane...

Commitment's Rock The Night - röd, korthårig hane...

Commitment's Open Your Heart - röd, långhårig tik...

Commitment's Halfway To Heaven - röd, korthårig tik...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar