Donna och Doncho valparna 2½ vecka gamla...

Doncho och Donna Doncho och Donna
Valparna i Doncho och Donna kullen växer också, men är 2 veckor yngre än Ella kullen. Valparna har öppnat ögonen och börjar nyfiket kika runt. De är fortfarande kvar i valplådan och kommer säkerligen att vara där 1½-2 veckor till. Valparna har ännu inte fått några namn eller stamtavlor då jag fortfarande är osäker på hårlagen på tikarna. Hanarna är jag helt säker på att den ena är korthårig och den andra långhårig. Tikarna är förmodligen långhåriga men som sagt är jag inte riktigt säker ännu. 1 vecka till så vet jag säkert... hoppas jag. Se och njut, snart är dessa ute och springer på backen också!

Röd, korthårig hane...

Röd, långhårig??? tik...

Röd, långhårig??? tik...

Röd, långhårig hane...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar