Commitment's Ed Hardy aka Eddie och Commitment's Rock Me aka Baileys...

Tiden fullkomligt springer i väg och ännu snabbare när man har trevligt. I går hade vi besök av C. Ed Hardy aka Eddie som vi inte har sett sen han lämnade oss för 5 månader sedan. Han har verkligen vuxit till sig och är en mycket snygg, ung hane. Han är bror till vår Baileys som bor hos min dotter så det var kul att få ställa upp dom bredvid varandra, även om det inte var det lättaste att få dem att titta åt samma håll. Är alltid så kul att få träffa "våra" valpar och se vad det blir av dem. Tack för besöket Katja och Stefan - alltid lika trevligt! 
Baileys och Eddie är efter vår Dylan och vår Ella. Den tredje brorsan Vito( Commitment's Born Wild) finns hos Sari Pakka i Finland.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar