Sofia och Willi valparna...

Lilla Tjorven - Commitment's Straight In The Heart flyttade till Ann Hjelm med familj i Smedjebacken i början av juni. Allt går jätte bra och vi lär få se många fina bilder på Tjorven framöver då Anns dotter Evelina Hjelm är fotograf och tar helt fantatiska bilder. Ann håller även på med akupunktur på djur och kommer förmodligen att prata lite om det på någon av våra kommande chowträffar fram över. Intressant.
Lilla Dio - Commitment's Holy Diver skjutsade jag till Arlanda den 11 juni och han startade sin otroligt långa resa till Monica i Ontario- Kanada. Monica äger också Commitment's Style In Play aka Atticus. Det blev många turer innan alla papper var klara och att en "jordbruksverks veterinär" hade stämplat allt som skulle stämplas. Det kändes ett tag som att det bara var och jobba och åka i väg och fixa med allt hela tiden. Dio landade i Kanada den 12 juni kl. 17:45 svensk tid. Han mådde bra och allt hade flytit på med flygtider och planbyte. Han stannade en natt i Amsterdam innan han lastades om på rätt plan mot Toronto, men jag hade koll och uppdateringar om honom hela tiden. Man blir orolig så länge de inte är på plats där de ska vara. Monica är mycket, mycket nöjd med Dio och vi lär väl få följa honom från utställningar både här och där, runt om i Kanada.
Billy - Commitment's Rainbow In The Dark kommer att stanna på vår kennel. Han blir vårt framtida hopp.

Marcus med Dio kvällen innan flytt mot Kanada. Så klart blev det extra mys. Det känns i hjärtat att skicka i väg dom och absolut när man också har dom kvar några extra veckor som det blir ibland. Man fäster sig så mycket vid dom.
Marcus med Dio kvällen innan flytt mot Kanada. Så klart blev det extra mys. Det känns i hjärtat att skicka i väg dom och absolut när man också har dom kvar några extra veckor som det blir ibland. Man fäster sig så mycket vid dom.
Lilla Billy stannar hos oss på Commitment's kennel.
Lilla Billy stannar hos oss på Commitment's kennel.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar