Chili & Nelson på Avesta utställningen den 13 juni-2015...

Vi har tränat utställningsmoves ett tag med Chili så denna bild är tagen hemma på vår gård dagen innan utställningen. Vi har tränat utställningsmoves ett tag med Chili så denna bild är tagen hemma på vår gård dagen innan utställningen.
Jag har också varit på utställning till Avesta och ställt ut Chili-Commitment's Play It Spicy för första gången vid 17 månaders ålder och det var fantastiskt roligt. Vilken rolig hund att ställa ut. Trots att hon aldrig varit på utställningh tidigare så var det som om vi aldrig varit på annat. Hon skötte sig fantastiskt bra och jag är mycket stolt över henne. Hon fick Excellent och placerade sig som 2:a i unghundsklass så jag är jätte nöjd över det. På samma utställning så fick jag äran att visa upp Chilis bror Nelson igen - Commitment's Black Shine tog igen ett reservcert och slutade som 3:dje bästa hane för dagen. Verkligen jätte kul!
Nelson och Chili är efter SEUCh Commitment's Only The Brave aka Brasse och Beleza's Chowchow Smooth Emilia aka Carlene. Stort Grattis igen till Nelson med ägare Sofia och Robban! Stolta ska ni vara!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar