Valparna 6 veckor gamla...

Stolta föräldrarna Sofia & Willi Stolta föräldrarna Sofia & Willi

... och valparna växer. De är helt fantastiska. Snälla, glada och framåt. Trafik med både kända och okända människor är det hemma hos oss så den sociala träningen får de med sig. Det har blivit en namnändring på tiken från Commitment's Straight Through The Heart till Commitment's Straight In The Heart och det beror på att det första namnet blev för långt i stamtavlan. Nu är de också registrerade i svenska kennelklubben och vi har fått deras stamtavlor. Veterinärbesiktningen är bokad till slutet på maj. Planen är att den svarta hanen kommer att stanna hos oss. Den röda hanen hoppas jag kommer att flytta till en god vän till mig. (Lite hemligt ännu då den familjen inte riktigt bestämt sig). Viktigt för mig är att hanarna kommer att att få chansen att gå vidare i avel i framtiden. Tiken har också hittat sin familj och kommer att flytta till Smedjebacken, till Ann Ångerud Hjelm. Skönt att få ha henne nära. Det är bara ca. 4 mil från oss. Hon kommer inte att gå vidare i avel då hon har en missbildning på svansen... MEN det gör inget. Hon är så fin... så fin så klockorna stannar.

SE27389/2015 Commitment's Rainbow In The Dark
SE27390/2015 Commitment's Holy Diver
SE27391/2015 Commitment's Straight In The Heart

.. Så, det är bara att titta på de nya bilderna och njuta av de små väldigt morgonpigga "barna" vi har här i huset. Klockan 4:30 när ljuset tränger in genom fönstren så ska de ut... och det är direkt. De har absolut inga problem att tala om vad de vil. Kliver jag inte upp direkt så höjs decibelen tills jag släpper ut dom...
Hur som helst så är de helt underbara.... Helt fantastiska!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar