Champ. Commtiment's Style In Play aka Atticus är nu mer också amerikansk champion... och på sista utställningen tog han även BEST IN SHOW titeln... Fantastiskt!

Monica Oosterman med en sombrero på huvudet när Atticus tog BIS:et =) Monica Oosterman med en sombrero på huvudet när Atticus tog BIS:et =)
Rena rama folkfesten! Jag önskade verkligen att jag kunde vara på plats på andra sidan Atlanten och dela glädjen men jag får nöja mig med att njuta och glädjas av framgångarna för vår export till Kanada som så gott som varenda gång får fina placeringar på utställningarna men Monica och Atticus jobbar hårt och har tränat mycket för dessa framgångar i ringarna. De är helt otroliga - vilket dreamteam - Jag hoppas att jag en dag får se detta med mina egna ögon. Det skulle vara fantastiskt. Vi är så glada och stolta över Atticus och Monicas framgångar i ringen. Helt otroligt. Atticus var kanadensisk champion men tog även det amerikanska championatet för några veckor sedan och nu tog han även BEST IN SHOW titeln på sista utställningen. Helt otroligt! Det är stort för en liten chowchow kennel i Dalarna, men vi gläds med dom från Sverige. Det finns inte ord att beskriva hur vi känner. Vi är så glada!
Detta skrev Monica på Facebook:
"Thanks to Judge Marquez for Atticus's first BIS. I am the happiest person alive. Everyone at the show was very supportive. Thanks Wendy for your ongoing support for Atticus. I heard your cheers from ring side. Everyone was just so genuinely happy for us. The sombrero is wicked. Still wearing it. Tried to get atticus to wear it but too much moving around."
Bilden längst ner är gjort av Monicas väninna Wendy Ryen. Jätte fin!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar