Doncho...

Det har nu gått lite över 2 månader sedan Doncho flyttade hem till oss från Elena och Pavel i Bulgarien och av den anledningen att de är på väg att flytta till Australien. Pavel är redan där och Elena kommer att flytta nu denna månad. Det var från Elena och Pavel som vi köpte vår svarta korthårs tik Sofia och nu har vi även Sofias pappa i vår ägo. Doncho har i alla fall funnit sig till rätta hos oss och är precis som om han aldrig bott någon annanstans. Vi går långa promenader och han älskar att vara ute. Doncho är också mycket, mycket snäll. Han är inte reserverad mot främmande människor ens. Det är helt otroligt. Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att ta hand om honom och planen är att han ska gå i avel hos oss så förhoppningsvis så har vi valpar efter Doncho under det närmste året.
(Donchos egen sida på vår hemsida är under uppbyggnad)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar