Valparna snart 4½ vecka gamla...

De stolta föräldrarna - Sofia och Willi De stolta föräldrarna - Sofia och Willi

Valparna har blivit 4 veckor och en dag för att vara alldeles korrekt. De är tidiga med allt de här små liven. Innan 3 veckors ålder så klättrade den röda, korthåriga hanen ur valplådan trots att den extra brädan var i skruvad för att förhindra detta. Det har aldrig hänt att någon valp tar sig ur lådan - inte på alla valpar som föds i denna låda genom åren. De här tre har varit väldigt medvetna om att det finns en värld utanför valplådan och de har varit på golvet och sprungit sen urklättringen. De har börjat äta riktig mat sen en vecka tillbaka och de små "bissingdorfarna"(tänderna) har börjat komma fram så nu är man snart piercad lite här och där då bitintresset verkligen har vaknat.
Valparna har också fått sina namn och jag kan nu säga med säkerhet att den röda tiken med den lilla "stubbsvansen" är ett långhår och båda hanarna är korthåriga. Namn har de också fått och denna gång efter DIO låtar då jag är ett gammalt fan av den gamla hårdrocksgruppen sen 80-talet.
Namnen är:
Commitment's Holy Diver - röd korthårig hane
Commitment's Rainbow In the Dark - svart korthårig hane
Commitment's Straight Through the Heart - röd långhårig tik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar