Commitment's Rock Me aka Baileys...

Vår lilla Baileys har blivit 5 månader gammal och är en bland de absolut aktivaste chowar jag skådat genom min snart 25 år med rasen. Hon är snäll... men det ska hända något hela tiden. Baileys bor hos Louise- min dotter och är hos oss när Louise jobbar. Bilderna är tagna förra veckan när jag och Louise var ute och trände Baileys att springa fritt, följa oss och att stå fint på eventuellt kommande utställningar. Hon har också fällt ur det mesta av valpullen och är i dag mycket svartare än på bilderna, annars har hon en kropp som en tonåring...gänglig är rätta ordet. Baileys är mycket sund i både kropp och ögon men jag vill ha lite mer massa på kroppen och det kommer med åldern och det vet jag.... Man ska inte ha bråttom... =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar