Valparna 16 dagar gamla...

Sofia & Willi Sofia & Willi

Tiden springer som vanligt i väg och valparna växer så det nästan knakar. Bilderna är tagna igår då de blev 16 dagar gamla. Alla tre valparna har öppnat ögonen och går runt i valplådan som små bollar och har börjar leka lite grann med varandra. Som det ser ut just nu och jag är så gott som säker på det så är hanarna korthåriga och tiken är långhårig. De ser alla mycket fina ut. Tiken blev född med stubbsvans så hon kommer att säljas till ett bra hem som inte har utställnings- och avelsambinationer... men hon kommer att bli otroligt söt med denna stubbsvans. Nu ska jag försöka uppdatera med nya bilder varje helg. Jag harverkligen haft fullt upp med både jobb, hundar och farit både hit och dit i olika ärenden, men nu tror jag att det kommer att lugna ner sig något. Jag hoppas det i alla fall...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar