Om ca. 2 veckor vet vi vad Sofia gömmer i magen...

Det kommer att bli mycket spännande att se vad Sofia "gömmer" i sin mage. Sofias första kull och Willis sista kull i Sverige. En mycket spännande kombination där vi själva kommer att behålla några valpar. Jag hade denna parning på CCR's valphänvisning men jag har tagit bort den därifrån för att vi blev alldeles nedringda och nedmailade.. och det är väl fantastiskt roligt att det är så många intresserade av denna kombination, men då jag känner att jag inte kan lova någonting, så måste jag helt enkelt vänta och se vad det blir. Sen finns det redan de som väntade redan förra året på valp, men då hade vi ett år där det föddes väldigt få valpar i stället. Det viktigaste nu är att allt kommer att gå bra, att födseln går bra, att valparna överlever de första veckorna och att de är friska. Om två veckor vet vi åtminstone hur många valpar det är, färg och kön, men om de blir lång- eller korthåriga kan vi inte säga förrän de börjar bli ca. 4 veckor. Håll tummarna för Sofia i alla fall....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar