Doncho...

Doncho har nu bott hos i ca. 3 veckor och han har kommit in mycket bra bland våra hundar och oss. Han fick ett helt gäng med brudar så han tycker nog inte livet är så tokigt. Den enda som verkligen inte är glad att ha honom här är Dylan, men nu har han börjat vänja sig vid att Doncho faktiskt bor här och är här varje dag så nu kan han titta på honom utan att morra åtminstone. Vi har dom självklart inte tillsammans. Doncho går långa promenader med mig varje dag och jag tror att han tycker mycket Karlsänge och Sverige. Doncho är född i Frankrike men uppväxt i Bulgarien hos mina vänner Elena och Pavel. Vi är så klart mycket tacksamma över att fått förtroendet att ta hand om honom när de nu ska flytta till annat land och att det inte fanns möjlighet att ta hundarna med sig. Vi är helt säkra på att han trivs här och allt kommer att kännas ännu bättre för honom när tiden får gå. Han har då ett helt fantastiskt temperament, så himla snäll och lugn. Vi är mycket glada över att han fick bo hos oss.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar