Sofia är dräktig...

Vi har inte ultraljudat Sofia men vi kan nu se att hon har alla tecken som talar för att hon faktiskt är dräktig. Sofia börjar även bli ganska rund över magen. Så nu är det bara att hoppas att det håller hela vägen fram och att det föds friska valpar som överlever. Naturen kan sätta stopp för mycket om det inte är det som ska. Det är också en anledning till att vi är mycket försiktiga med att lova någon valp innan vi ser att allt är som det ska. Så nu håller vi tummarna för en fin kull valpar i början av april. Är man intresserad av denna kombination så kan ni läsa mer om den på sidan Sofia & Willi.
Vi har haft ett tufft föregående år med vår uppfödning då det föds väldigt få valpar och hoppas det vänder nu. Donna började löpa samtidigt som Sofia men lade ner sitt löp, började igen 2 veckor senare men lade ner det ytterligare en gång.... och då har hon säkert bestämt att det inte passade henne att ha valpar just nu. Så kan det vara, men nu ser vi fram emot att få följa Sofia med hennes första kull. Ska bli mycket spännande och vi är väldigt förväntansfulla...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar