Gorgeous Don Diego des Cerberes de Broceliande...

Jajamensan - detta är stamtavlenamnet på vår nya kille Doncho. Han blir 4 år här i början på mars och kom till oss i slutet på februari då jag hämtade honom på Arlanda. Så vi önskar honom varmt välkommen till Karlsänge och vår familj och hoppas att han kommer att trivas med oss.

Med Doncho så kom även Boogie( en röd korthårig tik) som flyttade till Nellwood's kennel. Doncho och Boogie kommer från Bulgarien, från mina vänner Elena och Pavel, som också är uppfödare till vår svarta, korthårig tik Sofia. Doncho är också far till vår Sofia - och som vi är mycket nöjda med. Doncho är frisk, STOR och det bästa av allt - Ett helt underbart temperament. Så himla snäll. Vi hoppas så klart att vi ska kunna få några valpar efter honom i framtiden.

Ibland händer saker i livet som gör att hur mycket man än vill så har man inte möjligheten att ha kvar sina hundar. Detta har inte varit ett lätt beslut för Elena och Pavel, men vi tackar för förtroendet att de valde just oss till deras älskade hundars nya familjer. Elena har varit hos oss och hälsat på så hon vet hur våra hundar lever och har det.

Tyvärr har jag inga nya bilder på Doncho tagna i Sverige då vädret här är kasst. De har lovat sol hela helgen och jag har sett fram emot att få ta nya bilder av hundarna och uppdatera hemsidan men det enda som är - Är att solen lyser med sin frånvaro. Denna bild är tagen av Elena i Bulagrien... men han ser i alla fall likadan ut som på bilden. Nya bilder kommer och Doncho ligger under registrering hos SKK för att bli "svensk medborgare".

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar