Valparna 7-8 veckor gamla...

De fina föräldrarna Dylan och Ella. De fina föräldrarna Dylan och Ella.
Vid den här årstiden får man bara helt enkelt inte till bilder lika lätt som när man tar hjälp av dagsljuset för att få de bästa bilderna. Valparna blev 8 veckor i måndags och började flytta ut efter det. Veterinärbesiktningen gick fint och ingen hade en anmärkning någonstans. Under tiden vi var hos veterinären och Eddie var på veterinärens bord för kontroll så började helt plötsligt bordet åka upp... med hjälp av att Baileys och Vito bet på fotkontrollen till höj- och sänk. Det har verkligen varit full fart på den här kullen men de har varit en fröjd att ha dom. Så öppna, så orädda och så trevliga. Vito flyttade med sin nya matte Sari Pakka till Finland i måndags, Eddie flyttade till Stefan och Katja i Örebro och Baileys flyttade till min dotter i torsdags. Så nu blir det tomt, men Baileys kommer att vara här med jämna mellanrum då jag och min dotter har delad vårdnad om henne. Så här kommer lite bilder från de senaste veckorna... Som vanligt är ingen valp favoriserad om det råkar vara någon bild mer på någon annan. Det är helt enkelt för att vi inte lyckats få en bild just då.. Se och njut!

Valparna 7 veckor gamla...

Vid den här tidpunkten så var vädret allt annat än bra så valparna fick posera inomhus och även på då på bordet. Eddie och Baileys brydde sig inte så mycket men Vito gillade inte att posera på bordet.

Valparna 7 ½ veckor gamla...

Min dotter kom hem till oss och hjälpte mig lura valparna för fotografering när vi äntligen hade en solig dag, annars är det så gott som omöjligt då de gärna hellre biter i skorna eller objektivet på kameran.

8 veckor gamla...

Jag var själv och försökte ta de sista bilderna på valparna... och då är det inte lätt. Två blev med på någon bild - Vito och Baileys medan Eddie roade sig med att bita på mina skor. Det gick inte att lura honom trots åtskilliga försök...

Vito & Eddie med sina nya ägare då de nya ägarna hämtade sina valpar...

Commitment's Born Wild aka Vito flyttade med Sari till Finland och kommer säkert att synas på utställningar och annat framöver.
Commitment's Ed Hardy aka Eddie flyttade till Katja och Stefan i Örebro och de kommer också att ha ett aktivt chowliv då Eddie kommer att bli bästa bilförsäljaren i Örebro samt att matte Katja kommer att gå valpkurs framöver och det är inte omöjligt att vi också kommer att få se Eddie i utställningsringen. Vi på Commitment's kennel önskar Vito & Eddie med familjer STORT LYCKA TILL i livet - och vi finns här om ni behöver oss!
Commitment's Rock Me aka Baileys stannar hos oss på ½ tid då jag och min dotter Louise har delad vårdnad om Baileys och självklart kommer hon att ställas ut och säkert vara med på andra aktiviteter.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar