Lovis har fått en ny familj...

Lovis har flyttat till en ny helt underbar familj. Hon flyttade redan den 19 december till Annika & Christer i Falun. De har haft chow chow tidigare men deras gamla hund hade fått somna in för en  Nu i januari skrev vi över henne efter att alla parter verkligen testat om det fungerar och det har fungerat så himla bra. Vi hade bestämt att hon inte skulle användas i avel i mer och man ska inte vänta tills de är "för gamla" för att placeras om utan bättre att släppa i väg dom i tid så de får njuta ensamma hos en familj som älskar dom över allt annat och där de alltid är Nr 1. Vi är så glada och tacksamma för Christer och Annikas skull och så klart för Lovis. De lurviga vännerna förtjänar varje sekund att få ha det bra i livet och det är ens skyldighet att se till det som ägare. Vi kommer att träffa Lovis igen då vi har mycket bra kontakt med de nya ägarna.

Nu är Lovis en chow som kunde placeras om, men man ska ha klart för sig att många individer i den här rasen är allt annat än lämpliga att placeras om då de kan vara mycket speciella, så inte någon tror att man "bara" placerar om dem när de inte fungerar eller av annan anledning. Jag vet allt för många sorgliga historier om just omplaceringar av chow chow där det inte gått som det var tänkt och slutat väldigt tragiskt...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar