Valparna 5 veckor gamla...

Dylan och Ella - stolta föräldrar till våra söta valpar Dylan och Ella - stolta föräldrar till våra söta valpar

Äntligen så gav januarimånad en dag med lagomt med minusgrader, så det är torrt och fint ute och med en massa sol. En perfekt dag för valparna att gå ut och titta till omvärlden för första gången. Ingen av dom var rädd eller tyckte det var obehagligt men efter 20 minuter ville de in i värmen igen. Själv låg jag på isen ute på gården med kameran i högsta beredskap för att fånga dom på bild. Det är verkligen inte lätt att fota valpar då de inte är stilla så många minuter (om de inte sover förstås). De utvecklas så fint och i går hade vi eventuella valpköpare här i flera timmar - supertrevligt och bra för socialseringen att det rör sig med folk här hela tiden och efter det kom min dotter som också är här var och varannan dag och hälsade på den svarta tiken i kullen som kommer att flytta hem till henne när hon är 8 veckor gammal, men hon kommer också stundvis att bo här när Louise(som min dotter heter) arbetar. Ser fram i mot att följa den här kullen genom livet.
Valparna är verkligen jätte fina. Bara se bilderna och njut.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar