Valparna 4½ vecka gamla...

Dylan och Ella som är föräldrar åt dessa valpar. Dylan och Ella som är föräldrar åt dessa valpar.

Första blogginlägget för 2015 sparkar vi i gång med lite valpbilder. Valparna växer så det "knakar". På bara en vecka kan man verkligen se vad som händer, från att i princip bara sova och äta så är tiden de är vakna nu mycket längre. Buset blir bara hårdare och tänderna har kommit fram och sitter som en stiftmaskin i händer, tår och allra helst hälsenor på oss. Det har tydligen blivit en riktig specialité. De är hur som helst urgulliga.På söndag får vi besök av de första eventuella valpköparna. Vi får se om de vill ha den långhåriga killen. Det hoppas vi för då blir han inte att bo så långt från oss. Blir spännande. Sen att det kanske bli fler bilder på vissa och inte på andra beror inte på att vi favoriserar någon utan det beror på vem av dom som hamnar i kameravinkeln. Längtar tills vi kan börja ta ut dom, blir mycket lättare att fota när man har ljuset med sig. Vi brukar alltid av någon anledning ha olika namn på hela valpkullarna. Förra våren hade vi "Kråkungarna", I somras hade vi Humle & Dumle(de var bara två, men var tre från början) och nu kallar vi denna kull för "Hobbitarna". Inget vi tänker på - det bara blir så. Hoppas alla fått en bra start på det nya året - 2015! Det har vi i alla fall!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar