Årets 2:a bästa uppfödare blev Commitment's kennel...

Då jag inte har några nya foton så får vår Corina som blev årets 2:a bästa avelstik pryda denna bild. Hon ligger också bakom de flesta utav våra placerade hundar. Då jag inte har några nya foton så får vår Corina som blev årets 2:a bästa avelstik pryda denna bild. Hon ligger också bakom de flesta utav våra placerade hundar.
Vilken fantastiskt utställnings år 2014 varit för Commitment's kennel och uppfödningar och det hänger faktiskt inte bara på mig som uppfödare att jag med den äran fått denna fina placering på CCR's "Årets uppfödare" lista, utan det beror också på Er alla goa valpköpare som har ställt ut era fina hundar och lyckas fått minst CK och en placering, som gör att jag blev årets 2:a bästa uppfödare, slagen av Lene - Long Feng kennel med 1 poäng. Så till henne säger vi Stort Grattis!
Jag är oerhört stolt och glad över denna fina placering och att se att fler Commitment's hundar visas i ringarna. Det är faktisk också "ett  facit" på att man tänker rätt med den avel man bedriver. Så jag vill här med säga STORT TACK till Er som ställt ut era hundar, för det betyder oerhört mycket för mig. En dag får vi dela på en flaska champagne och fira framgångarna med Er, för utan Er hade jag inte varit med på listan ens.
Så STORT TACK ännu en gång.
Nu är det snart nytt år och nya chanser och då kör vi så det ryker. Kanske ser vi någon ny Commitment's stjärna i ringen?
Kanske tar vi tillsammans med Er första placeringen nästa år?
Här kommer resultatet för alla våra placerade hundar. Vill ni läsa mer om placerade hundar så kan ni klicka på denna länk så kommer ni till CCR's "Årets chow chow listor 2014" .http://www.chowchowringen.com/arets_listor.htm

Årets chow chow:
Plats: 20 - SEUCh Commitment's Only the Brave "Brasse", 19p/ 3 utställningar. Brasse tog också svenska championatet i Alfta detta år. - Stort Grattis till det!
Ägare: Carina Remsöbo, Nickelodeons kennel

Plats: 27 - Commitment's Lady Million "Anastacia", 12p/ 1 utställning. Anastacia har placerat sig en gång detta år och denna gång slog hon till med både BIR och CERT i Västerås( blev oplacerad senare i gruppfinalen) så vi alla höll på att ramla baklänges. Verkligen jätte kul! Hon har ställts fler ggr men har inte placerat sig.
Ägare: Sara Axelsson, Miata's kennel

Plats: 38 - Commitment's Donna Karan "Ella", 9p/ 1 utställning. Detta var första gången Ella ställdes ut och det var i Avesta och hon slog till med BIM, CERT och CACIB och den enda placerade tiken för dagen av 7 st. Hjärtat hoppade nästan ur bröstet på mig. Jag var så nervös för man kan inte  vara riktigt säker på hur de sköter sig när det är första gången. Vi var så klart super nöjda och stolta över henne. I skrivande stund så har hon just nu en kull valpar som är 4 veckor gamla och är självklart i ringen nästa år igen. Hon har ställts ut några gånger till med blivit oplacerad men väl fått excellent.
Ägare: Vi själva - Commitment's kennel

Plats: 43 - Ain't She Cute From Chowheaven "Sofia", 7p/ 1 utställning. Denna utställning var vår bulgariska tiks första utställning och den var i Västerås. Sofia placerade sig som 2:a bästa tik med CK denna dag efter Commitment's Lady Million. Så det var en magisk dag men två tikar man själv var involverad i på något sätt. Sofia är utställd fler ggr men har inte placerat sig.
Ägare: Vi själva - Commitment's kennel

Plats: 59 - Commitment's Armani Code "Atle", 3p/ 1 utställning. Atle har på denna utställning tagit CK men fick tyvärr inget Cert, men då slog han till i Danmark i somras och tog ett danskt cert i stället. Om vi ska lägga till något här så är Atle den enda av chowar som jag vet som har gjort BPH, som är ett mentaltest där han fick fullt godkänt. En trevlig kille som har framtiden för sig.
Ägare: Ann Mårtensson, Blentarp

Årets hanar 2014:
Plats: 13 - SEUCh Commitment's Only the Brave " Brasse"
Ägare: Carina Remsöbo, Nickelodeons kennel, Ockelbo
Plats: 29 - Commitment's Armani Code "Atle"
Ägare: Ann Mårtensson, Blentarp

Årets tikar 2014:
Plats: 12 - Commitment's Lady Million "Anastacia"
Ägare: Sara Axelsson, Miata's kennel, Sifferbo
Plats: 20 - Commitment's Donna Karan "Ella"
Ägare: Vi själva

Årets korthår 2014:
Plats: 1 - SEUCh Commitment's Only the Brave "Brasse
Ägare: Carina Remsöbo, Nickelodeons kennel, Ockelbo
Plats: 3 - Ain't She Cute From Chowheaven "Sofia"
Ägare: Vi själva
Plats: 5 - Commitment's Armani Code "Atle"
Ägare: Ann Mårtensson, Blentarp

Årets avelstik 2014:
Plats 2: Black Gadget of the Royal Club "Corina" - Vår äldsta tik, som ligger bakom det mesta som min kennel byggts upp på. Hon är i dag pensionär hos oss men vi har några generationer efter henne och hon har gett fantastiskt fina valpar under åren. Så jag är så glad att se hennes namn på denna lista. Hon är mor åt Brasse, Anastacia och Atle, och är mormor åt vår Ella.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar