Valparna 4 veckor gamla...

Valparnas fina föräldrar - Dylan & Ella Valparnas fina föräldrar - Dylan & Ella
Tiden fullkomligt springer i väg som vanligt när man har smått i huset. Valparna har börjar äta riktig mat och är nu mer utflyttade i köket där de springer runt på begränsad yta och leker. Än så länge så är de väldigt lugna men om 2 veckor är det nog full fart. Alla tre ser jätte fina ut och jag står fast vid hårlaget som jag trodde från början dvs en röd långhårig hane (Ed Hardy), en korthårig hane (Born Wild) och en svart korthårig tik (Rock Me). De kommer nog att dröja innan de får gå ut och se världen då vi har så fruktansvärt kallt. Runt minus 20 grader har vi haft i flera dagar och folk pratar om vi kommer att få en riktig "varga vinter" i januari och februari men det är bara att gilla läget. Sjuka ska de inte bli. Valparna är otroligt kärvänliga och klättrar gärna upp i knä på mig och husse så fort vi sätter oss på golvet och de små svansarna går som små propellrar, men de upptäcker också fort om det kommer någon som de inte känner igen ordentligt då ska det skällas och morras lite innan man upptäcker att det var helt i onödan. Den svarta tiken kommer att stanna hos oss, den röda långhåriga hanen kommer eventuellt att flytta till Örebro - de kommer och tittar i slutet av veckan och den röda korthåriga hanen kommer med all sannolikhet att flytta till Finland.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar