Commitment's Black Shine aka Nelson...

Vi har också haft besök av en "kråkunge"  (som jag kallade valparna i denna kull). Finaste Nelson har varit på besök. En supertrevlig och snygg kille som tränar det mesta som går, allt från spår till lydnad och duktig är han. Nelson är en bror till vår Chili och son till SEUCh Commitment's Only the Brave aka Brasse och Beleza's Chowchow Smooth Emilia aka Carlene. Robban och Sofia som husse och matte heter är mycket nöjda med honom. Nelson tror att han är en labrador till sättet för han är verkligen supertrevlig och glad i hela världen... och nog kommer de ihåg mig på ett eller annat sätt då de blir så himla glada när de ser en igen.... och jag dom. Det finns inget roligare än att träffa sina "barn" och se att de har det bra.  
Nelson är nu 10 månader gammal.

Nelson och Chili

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar