Därför blev det inga valpar efter Corina i oktober...

Corina blev dräktig men aborterade tyvärr kommande valpar. Väldigt, väldigt ledsamt då vi verkligen hade viljat haft den sista kullen på henne och hade planerat för att spara någon valp då den var hennes sista kull. Vi fick besöka veterinär med henne både för att ultraljuda och röntga henne då jag blev så orolig. Hon blödde så mycket när hon var mellan vecka 4-5, först lite grann och sen gick det några dagar och då blev det större blödningar. Ultraljudet visade också på att det skulle ha varit aktivitet i livmodern men tyvärr inget liv. Men så är det och hade det varit meningen så hade det blivit valpar. Nu är hon glad pensionär i Karlsänge och mår bra. Jag är den personen som tror att det finns någon mening med allt. Kanske för att skydda mig själv många gånger från att känna efter. Det viktigaste är i alla fall att Corina mår bra och det gör hon. Vi hoppas på många, många år tillsammans med denna underbara tik som betyder oerhört mycket för min uppfödning och min kennel. Corina är liksom "grundstenen" till allt och har lämnat oerhört många fina valpar efter sig och jag är glad att vi sparat Donna efter Corinas första kull... och efter Donna så sparade vi Ella... och nu väntar Ella sin första kull och vi kommer att behålla någon valp där också. Jag är rädd om dessa blodslinjer och har just nu 3 generationer och den fjärde är på väg...
Bara att hålla tummarna och hoppas. Det är så spännande att se vad lilla Ella får för valpar med vår fina Dylan och då blir Corina gammelmormor... 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar