Commitment's Armani Code aka Atle har varit på BPH...

Radarparet Atle och matte Ann är i gång med det mesta och är mycket aktiva både när det gäller utställningar och annat. De jobbar på med än det och än det andra och gör det mycket,mycket bra. Nu har de varit på BPH och det betyder "Beetende och personlighetsbeskrivning hund". Det hör inte till vanligheten att en chowchow går på ett sånt här test men Atle  har gjort det och blev mycket omtyckt av alla inblandade. Detta är fin reklam för vår härliga ras och jag är så stolt över Ann och Atle.
Stort Grattis till Er för det fin-fina resultatet. Ni jobbar på bra och resultatet visar sig överallt. Ni är kanoners... som vi säger här uppe hos oss =)

Ann och Atle på en utställning i somras. Bilden är tagen av Etha Nilsson.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar