Ch Commitment's Style In Play aka Atticus med matte Monica har skickat oss lite "update" från Kanada...

Ch Commitment's Style In Play aka Atticus har varit på utställnings turné i USA och vunnit (igen) =). Han har nu bara en poäng kvar och sen är han också champion i USA. Atticus hade med sig en handler för den resan då Monica har varit mycket upptagen med jobb. Atticus har också fått ett fint hederspris från den kanadensiska kennelklubben där han nu mer inte bara har champion som titel utan GRAND CHAMPION. Vad ska man säga? Aldrig i min vildaste tanke hade jag trott att det skulle gå så himla bra... Jag är så stolt och så glad att Atticus-historien bara fortsätter med fina historier. All lycka skickar vi över Atlanten och till våren så kommer förmodligen Monica hit och hälsar på oss... och vi längtar efter att få träffa henne "face to face". Man blir som det känns "de bästa vänner" trots att man aldrig träffat varandra men vi har hållit kontakten hela tiden och pratar om allt som hör till chowar, smider planer osv..
Vi är hur som helst mycket, mycket stolta över alla inblandade som visar upp Atticus till det bästa varje gång. Stort Grattis till er alla!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar