Valparna har börjat flytta till sina nya hem...

Den 12 september besiktades, vaccinerades och chipmärktes våra så kallade Humle och Dumle. De klarade besiktningen galant - ingen anmärkning på dessa killar. Den 15 september så flyttade Commitment's Kokorico aka Allan som namnet kommer att vara i hans nya hem i Finland. Ken och Kim är nog oerhört glada att de fått hem sin valp. De har väntat länge och mycket. 
Lilla Humle blir kvar hos oss till slutet av september då han hämtas upp av sin nya ägare från Norge. Humle kommer också att heta Humle i Norge. När hans bror flyttade blev han nog lite bekymrad för en stund då han bästa lekkompis försvann men vi lägger ner allt krut på att hålla honom aktiverad nu när han inte har Allan att leka med. Humle har bland annat varit på fotboll med Marcus och skapade nog mer intresse på sig själv än att folk ville titta på fotboll.
Både Humle och Allan kommer vi nog att få bekanta oss med mer. Båda kommer förmodligen både att ställas ut och ingå i avelsplaner om några år så vi hoppas innerligt att de kommer att förbli friska och sunda. All lycka till Allan och hans nya familj och Humle kramas vi med ett tag till...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar