"Farmor" Lene har varit på besök och sett sina "barnbarn" för första gången...

Dumle och Humle fick leksaker av "farmor" också när hon var på besök.... =) Dumle och Humle fick leksaker av "farmor" också när hon var på besök.... =)

"Farmor" Lene eller ägaren till Jack som är far till våra valpar har varit på besök för att se hur dom ser ut och Lene var mycket nöjd med dem båda. Humle och Dumle gillade sin farmor skarpt då det var både godisar och leksaker i bagaget. En sak är helt säker... man blir absolut alldeles till sig i trasorna när man ser något så gulligt som chowchowvalpar. Härliga bilder på "farmor" Lene och Commitment's Kokorico och Commitment's Decibel. Lyckan och den kärleken till både ras och "barnbarn" går inte att ta miste på. Fantastiskt... och det var en mycket trevlig eftermiddag vi hade här i Karlsänge i lördags.... Det kommer fler bilder på Humle och Dumle när de leker med leksakerna de fått av Lene...

Pappa till Humle och Dumle är Multi Champion Captain Jack Sparrow...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar