Commitment's Kokorico och Commitment's Decibel, snart 6 veckor gamla...

Lite nya bilder på de snart 6 veckor gamla killarna som växer så det knakar. Nu går det fort i utvecklingen igen. De vill bara vara ute och visar tydligt sitt missnöje när man tar in dem igen... om det är så att de tycker att de skulle varit ute längre. Humle och Dumle som vi kallar dem har även kommit på hur man tar sig upp för 3 trappsteg som vi har på trappen ute och älskar att ta sig upp  på vår veranda och leka. Allt nytt är kul i deras "lilla" värld. De är helt underbara, glada och sociala. Både är verkligen jätte fina så jag hoppas att de nya ägarna om 2 veckor känner sig tillfreds nu när det bara dryga 2 veckor kvar tills de ska flytta i från oss... Var tar tiden vägen egentligen?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar