Commitment's Decibel & Commitment's Kokorico...

Mamma Lovis och "Humle" (Commitment's Decibel). Mamma Lovis och "Humle" (Commitment's Decibel).

Våra killar (Humle-fawn och Dumle-röd) har blivit registrerade i SKK och fått sina stamtavlenamn - Humle heter i stamtavlan - Commitment's Decibel och Dumle heter Commitment's Kokorico och som de allra flesta ggr så är de döpta efter någon form av aftershave eller parfym.
De växer så det knakar och de är otroligt snälla och lugna. Att få ha "bara" två valpar tycker vi är rena semestern och dessa killar är så snälla och goa så det finns inte. De älskar att vara ute och leka... och de älskar mat. Tiden rusar i väg som vanligt då de nu är 5½ vecka gamla och det innebär att de har ungefär 2½ vecka kvar hos oss tills de flyttar. Helt otroligt vad tiden går....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar