Humle & Dumle snart 4 veckor gamla...

Våra underbara gossar Humle och Dumle och växer så det knakar. Vill påpeka att Humle och Dumle är inga namn de förmodligen kommer att kallas för senare och inte är de namnen som kommer att vara i stamtavlan men så länge de är hos oss så kallar vi dem för det. De har varit ute för första gången på gräsmattan en liten stund och då passade jag på med kameran så klart. De är så stor och tjock så man skulle kunna tro att de var 1 vecka äldre nästan, men så är det kanske när de har hela "matbaren" för sig själva också. De ser i alla fall ut att bli väldigt fina och stora och de är så trevliga och roliga nu. Så fort vi pratar med dem så viftar de på den lilla svansen. Det har redan gått 4 veckor sen de föddes och nu är det bara 4 veckor kvar hos oss. Vad sjutton tar tiden vägen? Bäst att vi passar på och njuter medan vi kan av dessa små underbara varelser....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar