Tysons röntgenresultat...

Så har vi röntgat Tyson och resultatet är allt annat än roligt på vår fina svarta, friska kille. Det blev C på höger höft och D på vänster - inga pålagringar någonstans. Det är så trist och så ledsamt för resan med denna kille har inte varit lätt med tanke på stamtavlan och allt som varit. Jag visste att det fanns en risk att det kunde falla från C till D men jag är alltid optimistisk in i det sista och hoppades att det skulle stanna på C eller bättre... och det värsta är att nu har man förälskat sig i ännu en fantastisk hund igen som vi inte kommer att använda i avel och jag vet ännu inte hur jag kommer att göra och med det menar jag att har man som vi en kennel så måste man tänka klart. Vi kan inte ha hur många som hundar som helst och de hundar vi har måste hålla avelskraven som vi har just för att vi har uppfödning. Hade båda höfterna varit C så hade jag varit nöjd för armbågarna är superfina, ögonen är perfekta - torra och fina, även fast man så klart använder en C-höft med sunt förnuft. Tyson har aldrig haltat eller visat stelhet. Vi har gått mil med honom, Han har sprungit lös genom skog och mark. Vi har simmat med honom och han hoppar över det mesta så som grindar och annat, in och ut i bilen. Han är trevlig, glad och allert och en stor och fin hane.... Just nu vet jag varken ut eller in men jag har heller inte bråttom att ta något beslut om honom men på sikt måste vi ha en hane hemma här som vi kan använda i avel. Tyson var vårt hopp för det ändamålet och en sak är säker att för många hanar kan man inte ha för man måste också kunna dela på dem då de sällan tål varandra när det finns tikar i närheten.
Jag känner mig alldeles tom och så klart väldigt ledsen. Vad som än händer så älskar man dom alla till månen och tillbaks igen och det gör ont.... men man måste tänka klart...

Tyson säger hej till husse som kommit från jobbet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar