Lovis fick valpar den 14 Juli -2014...

Lovis födde tre hanvalpar den 14/7-2014, tyvärr så lämnade en av dem oss efter två dagar. Livet är hårt, grymt och orättvist många gånger, men så är det ibland. Den lilla var en riktigt gladiator som vi passade och tog hand om dygnet runt för att se att han fick i sig mat. Han kämpade in i det sista.
Nu finns det två riktiga"häffaklumpar" kvar. Humle - den röda och Dumle - den fawnfärgade mår bra och är riktigt stora. De var stora redan vid födseln då de vägde 530 och 535 gram. Den lilla vägde 230 gram.
De kommer förmodligen inte att heta Humle och Dumle när de kommer till sina nya familjer sen men hos oss kommer de att kallas för detta en stund. En av dem kommer att hamna i Norge och den andra i Finland senare, men nu är de i Karlsänge och vi ska njuta av dem i 8 veckor minst framöver... och vi delar detta med er som följer oss och kommer att bjuda på nya bilder hela tiden. Dessa bilder är tagna i dag då småpojkarna är 4 dagar gamla.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar