Utställning i Alfta 2014-07-13...

Vi har varit på utställning i Alfta, söndagen den 14/7-2014. Det bästa på hela dagen var att det blev en ny svensk champion, så vi lyfter på hatten och börjar med att säga STORT Grattis till Commitment's Only the Brave aka Brasse med ägare Carina Remsöbo, Nickelodeons kennel. Nu kan Brasse titulera sig med SEUCh framför namnet. Verkligen jätte kul. Carina ställde Brasse själv i Alfta.
Commitment's Ralph Lauren "Mulle" fick Excellent och vann sin klass men tyvärr utan CK. Ägare Simon Rönnestrand ställde Mulle själv. Bra jobbat.. och det är även han som tagit bilderna då vi hade så fullt upp. Tack för det men då slutade det med att vi inte fick en bild på Mulle mitt i alltihopa...
Commitment's Donna Karan "Ella" fick Excellent och vann sin klass men tyvärr också hon utan CK denna dag. Ain't She Cute From Chowheaven aka Sofia fick Excellent men utan CK... men hon ville inte röra sig perfekt i dag utan helst stå still och köttbullar eller springa någon annanstans. Så jag är lite förvånad över Excellent faktiskt. Det borde varit omöjligt för domaren att se hur hon rör sig på riktigt även fast jag tycker hon är supersnygg.... sen var det Tyson...
Imperative Smooth aka Tyson blev diskad då han fick nog av domarens "duttande" i huvudet på honom och morrade till och hade lust att "nypa till" åt domaren. Det var första gången i ringen för honom och han skötte sig exemplariskt utanför ringen och i utställningsområdet. Vi tränar honom hela tiden. Han har haft svårt med att man tittar på tänderna på honom(dock inte när de som känner honom kollar) men även det har gått fint på slutet och det gick bra innan bedömningen också då ett flertal vid ringen tittade i hans mun. Det gick även bra när domaren tittade i Tyson i mun men det var efter det som hon "duttade" till honom i huvudet och då fick han liksom nog...
Men, men så är det. Allt kan inte gå "klockrent" varje gång och någon gång måste man börja. Bara att ta nya tag och inget som förändrar honom i mina ögon då jag står helt fast vid att han är en både snygg och trevlig kille och detta betyder inte att Tyson har dåligt temperament, som säkert någon skulle vilja få det till. Det är bara att "spotta i nävarna" och komma igen... och det kommer vi att göra. ;)
Här är i alla fall några bilder från dagen och det bästa var Brasses championat!

SEUCh Commitment's Only the Brave aka Brasse. Ägare: Carina Remsöbo, Nickelodeons kennel.
Bilden är tagen av Jessica Björling Brännlund

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar