Titt ut....

Jag vet att detta inte har något med chowchow att göra men kan inte låta bli att visa vad som satt utanför vårt sovrumsfönster i natt. Själv så sov jag, men Marcus hörde några konstiga ljud så han hängde sig ut genom sovrumsfönstret för att titta och där satt dessa två dunbollar och stirrade på honom. Fort som bara den kastade han sig in genom fönstret och hämtade kameran. Så denna bild är tagen av Marcus hängandes ut genom vårt sovrumsfönster hållandes i kameran och försöka måtta in ugglorna. Jag säger bara det... lyckan är total med att få bo granne med skogen och alla djur. Vi har tagit bilder på rådjurskid, fåglar och jag vet inte allt... Många går i timmar för att få en bild på en uggla och här hänger man ut genom fönstret och får två på samma bild. Det är fantastiskt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar