Sommaren har kommit till Dalom...

Vy över Havstjärn i Nyhammar. Vy över Havstjärn i Nyhammar.

Från att haft regn och kyla så har värmen kommit på riktigt till Dalarna. När jag var i Skåne så sa jag att jag tänkte ta solen med mig hem... och det kändes som om jag verkligen gjorde det. Temperaturen har legat på mellan +25-30 grader... och i dag var den uppe i +34 grader men sen kom åskan och rensade luften lite. I går tog vi med oss Chili och Tyson upp till Havstjärn här i Nyhammar och badade med dem. Varken Tyson eller Chili har någonsin badat och vi brukar innan röntgen och när de växer försöka simma med dem en liten stund då och då. Dels är det mjuk träning och sen är det bra träning för hela kroppen... även bra för mig som alltid kämpar med min vikt. Tyson som snart ska HD röntgas brukar vi även jogga med i vattnet. Bra motstånd, men mjukt motstånd. Han kommer att bli riktigt muskulös innan det här är färdigt. Snygga Tyson. Inte för att jag kan säga att det påverkar resultat på röntgen men bra för som sagt hela individen. Muskler är alltid bra att ha och de håller liksom ihop kroppen. Så här kommer några bilder från gårdagens bad med två av våra chowar.

Marcus hjälper Chili på första simturen.
Jag- Anna-Lena kommer simmandes med Tyson.
Nära land då ökar han farten och blir lite ivrig att komma upp på land, men han tycker att det är riktigt skönt att svalka av sig.
Marcus joggar fram och tillbaka efter strandkanten med Tyson.
Imperative Smooth aka Tyson springer i vattnet.
Vår fina pigga alerta Tyson.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar