Ludde har fått somna in...

Allt är inte en "dans på rosor" när det gäller uppfödning. Även fast man gör sitt absoluta bästa så kan det värsta tänkbara hända. Vilket en seriös uppfödare aldrig gör med mening för hur ska man kunna veta? Det är levande varelser vi håller på med, men jag önskar ingen något sånt här. Jag tycker att det är viktigt att ta upp även hemska och väldigt ledsamma saker som i detta fall. Ludde eller Commitment's One Shock har haft problem med det mesta. Ögonen efter sherryeye, blev blind för att veterinären inte gjorde rätt. Furunkler mellan tassarna, övriga hudproblem och fel på kotor i ryggen mm mm. Ägarna har gjort allt i sin makt för att Ludde ska må bra och vi har haft en dialog hela tiden och detta var nu det enda beslutet som var rätt för Ludde. Han har haft något fel precis hela tiden. En hund ska inte lida. Den ska kunna leva ett normalt hundliv och kunna vara hund utan att ha smärtor och annat som stoppar från att leva ett normalt och glatt liv. Vi är oerhört ledsna för både Ludde och hans ägare som gjort allt för honom. Ludde blev bara 14 månader gammal.
Vi sänder våra tankar till ägarna och styrkekramar i massor. Vila i frid kära Ludde...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar