Commitment's Play It Rock aka Roxi har varit på sin första utställning i Estland...

Commitment's Play It Rock Commitment's Play It Rock

Roxi är en dotter till Carlene och Brasse och föddes i januari i år. Hon flyttade till Eva-Maite i Estland och har nu varit på sina första utställningar. En internationell utställning i Pärnu. Domare var Harto Stockmari ena dagen då blev Roxi BIM - Bäst i motsatt kön med "special price", vilket jag tror är samma som Hederspris i Sverige. Eva-Maites cremehane Tommy fick
CERT och CACIB. 
Dag 2 så blev Roxi BIR - alltså Bäst i rasen med "special price" och det var också internationell utställning med domare Julia Aidietiene. Vi säger stort lycka till och ett JÄTTE GRATTIS till Eva-Maite och Roxi. Vi är mycket glada att det går så bra och mycket stolta över er premiär i utställningsringarna. Ska bli spännande att följa er i framtiden och förr eller senare så är vi Estland och hälsar på. Man vet ju aldrig var vi dyker upp någonstans... ;) Häftig hårfärg har Eva-Maite skaffat sig.... Samma färg som Roxi =)

Eva-Maite och Roxi med fina rosetter och pokal. Så himla kul!
Eva-Maite och Roxi.
Eva-Maite med Commitment's Play It Rock till vänster och hennes fina korthåriga creme hane Tommy.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar