Min Skåne resa...

Commitment's Armani Code aka Atle och jag-Anna-Lena Commitment's Armani Code aka Atle och jag-Anna-Lena

Min resa från Nyhammar Dalarna startades klockan halv nio på morgonen och jag svängde in på Åse-Lill Rosberg - kennel BlueBerry.Bears kennels parkering klockan 14:30 på eftermiddagen. Drygt 6 timmar(non-stop) tog resan ner till Hässleholm. Där blev det lite lätt att äta för att vi senare kastade oss i bilen och åkte raka spåret ner mot Blentarp och hälsade på Ann Mårtensson och fina Commitment's Armani Code- Atle. Verkligen kul att se honom. Han är en riktigt stor kille och med ett supertrevligt temperament. Sist jag såg honom var för drygt 1 år sedan då han lämnade Karlsänge som 8 veckors valp och flyttade ner till Skåne. Han har de bra med alla sina andra chowvänner. Efter det så åkte vi mot Lund där jag släppte av Åse-Lill på tågstation då jag själv skulle vidare till Ålabodarna, utanför Helsingborg till Madelene och Marcus. Madelene köpte lilla Karin av oss (Commitment's Play It Sexy). En kullsyster till vår Chili. Hon var jätte fin men i full fällning av valpull så en bild på henne skulle inte göra henne rättvisa någonstans. Dag två så hann vi med Landskrona, Malmö och Höganäs där jag också besökte valpköpare och Commitment's Max Factor "Bamse"- en kullbror till vår Ella som jag nu träffade för första gången igen sen han flyttade för 1½ år sedan. Familjen Cronberg som äger Bamse blev nog lite snopna över mitt plötsliga besök men supertrevligt att få säga hej igen. Jag skulle också besökt Cooper- Commitment's Blue Ocean men det hände lite oväntade saker så jag valde att åka hemöver igen. Jag tycker ändå att jag fick det mesta gjort som jag ville göra men nästa gång jag dyker upp i Skåne så styr vi kosan mot Cooper först. Det blev i alla fall absolut maxade 1½ dagar i Skåne. Resan gick hem igen på 6 timmar från Hässleholm och när jag kom hem så var det bara att åka i väg och byta bil. Vi har nu äntligen skaffat oss en minibuss så vi får med oss några fler hundar när vi ska på turné.Om någon vecka så styr vi kosan mot norrland men vi måste vänta in kommande valpkull först som kommer att födas runt den 18/7. Blir mycket spännande nu under sommaren. Vi önskar alla en trevlig och skön julimånad.

Atle
Atle
Atle
Ett häftigt hus inbyggt i en slänt efter stranden i Ålabodarna. Riktigt coolt.
Solen försöker tränga sig i genom molnen. Så vackert.
Solen vill inte gå ner riktigt ännu. Vid stranden i Ålabodarna.
Lilla båthamnen vid Ålabodarna
Jag avundas verkligen Skånes klimat. Vilken växtlighet och fantastiskt vackert. Jag är en "växtgalning" så jag blir lyrisk när jag ser sånt här... MEN chowchowuppfödning och trädgård är inte den bästa kombinationen har jag märkt....
Det är vackert i Skåne.
Åse-Lill Rosbergs tulpanträd imponerade verkligen på mig. Jag vill också ha ett men det skulle vara en omöjlighet att få det att överleva en vinter i Dalom.
Commitment's A good Hearted Woman aka Stella bor hos Åse-Lill och Håkan på BlueBerry-Bears kennel i Hässleholm.
Stella med Åse-Lills dotter.
Commitment's Max Factor aka Bamse. Den här killen är efter Hellboy och Donna och en kullbror till vår Ella och det är första gången jag träffade honom sen han flyttade från oss vid 8 veckor. Nu är han 1½ år gammal och bor hos familjen Cronberg i Höganäs.
"Turning Torso" i Malmö

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar