Avesta Internationella Utställning 2014-06-14...

Commitment's Donna Karan aka Ella Commitment's Donna Karan aka Ella

På Avestas Internationella utställning lördagen den 14/6-2014 hade vi anmält två tikar. Ella och Sofia. Totalt var 18 chowar anmälda varav 3 valpar, 7 hanar- 4 hanar ställdes ut, 8 tikar var anmälda - 7 ställdes ut. Så totalt så ställdes 11 vuxna chowar och 3 valpar. Domare var Ambjörn Lindqvist. Ella har varit anmäld på två utställningar tidigare i år men vi har inte kommit i väg med henne av olika anledningar. Ena gången var det höglöp och andra gången hade hon varit inblandat i ett hundslagsmål och gick på antibiotika(som räknas som doping och man får inte ställa ut då).. men denna dag fanns inga hinder annat än att jag var väldigt nervös då Ella aldrig varit på en stor utställning tidigare. Man vet ju inte hur de reagerar eller uppför sig när man är på plats. Vi har tränat på att gå och stå men inte visste jag att det skulle sitta kvar så bra tills vi äntligen kom på utställning men... oj oj.. Jag blir glad bara man tänker på hur bra hon skötte sig. Duktiga Ella som domaren blev helt överförtjust i. Snygg är hon - det visste vi redan (part i målet så klart) och denna dagen var hon den enda som gick vidare av alla tikar med CK. Kritiken var toppenfin, så Ella "slog till" med ta CK, CERT, CACIB och avslutade det hela som Bäst i Motsatt kön (BIM). MultiChamp Long Feng Captain Jack Sparrow med Lene slog oss i Bäst i Ras men vilken härlig dag! Wooohoooo! =)
Sofia var också med men fick "bara" Good den här dagen av den anledningen att domaren tyckte att hon "rörde sig för bra", ej rastypiskt står det i kritiken, annars var kritiken bra, men vi vet vilket fint korthår Sofia är och bryr oss inte ett dugg om detta. Vi har färskt i minnet om hur det gick sist hon ställdes och då var det annat på kritiklappen.. och vi vet att Sofia är en superstjärna hos oss =)
För övrigt så delades det ut för många "Good" och "Very Good" den här dagen kan jag tycka.... 

Anna-Lena och Ella
Anna-Lena och Ella
Ella i ringen
Anna-Lena och Ella
Anna-Lena och Ella
Anna-Lena och Ella
Så här glad blir man när man visar upp sin egen uppfödning för första gången och "smäller till" med både CK, CERT och CACIB... och avslutar med BIM.. =)
Tack snälla domare för att du såg samma som vi har sett och för alla fina rosetter! =)
Koncentration inför BIR och BIM...
Vem blir BIR eller BIM? Lene med Jack eller jag med Ella...
BIR -MultiChamp Long Feng Captain Jack Sparrow och BIM blev Commitment's Donna Karan. Tack Lene för en god match! =)
BIR och BIM med domare: Ambjörn Lindqvist
Ain't She Cute From Chowheaven aka Sofia med Marcus framför domaren.
Marcus och Sofia framför domaren.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar