Commitment's A Good Hearted Woman...

Stella Stella

Commitment's A good Hearted Woman aka Stella har varit på en inofficiell hundutställning i Älmhult. Hon blev BIR valp men tyvärr oplacerad i gruppen, men skötte sig fint. En ung tik på snart 8 månader som har framtiden framför sig. Så himla kul att få följa "våra barn" runt om i Sverige och världen. Tack alla snälla valpköpare som skickar bilder och berättar hur det går för dem. Stella är en dotter till Donna och Ben och föddes i oktober-2013. Hon bor hos Åse-Lill och Håkan i Skåne på Blue-Berrybears kennel och förhoppningsvis så blir hon en väldigt fin utställningshund och en jätte fin avelstik när det är dags för det. Kritiken från utställningen kommer senare och kommer då att sättas ut i det här inlägget. Grattis till fin- fina BIR:et - Bra jobbat och alla lycka till i framtiden.

Åse-Lill och Stella i ringen
Åse-Lill och Stella
Åse-Lill och Stella

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar