Commitment's Umbro Ice...

Rocky 2 år gammal Rocky 2 år gammal

Vår fina uppfödning - Rocky som tyvärr fick fel siffra på röntgencertifikatet(armbågen) är en av de absolut piggaste och snällaste chowar man kan tänka sig. Han bor hos min dotter men är ofta hemma hos oss då Louise jobbar lite tokigt ibland. Jag brukar säga att Rocky är "vårt lilla dagisbarn". De enda som inte gillar att han är här i löptider är Tyson och Dylan men som tur är kan vi dela av hus och gård hur bra som helst så alla kan vara inne och ute som dom vill utan att komma åt varandra. Dessa bilder tog jag nu i veckan när han vara hemma hos oss. Jag tycker verkligen mycket, mycket om honom och snygg är han också Lovis och Dylan sonen...

Marcus och Rocky
Min dotter Louise och Rocky

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar