Några bilder från chowträffen i Västerås...

Leia, 7 månader gammal Leia, 7 månader gammal

Några bilder från chowträffen i Västerås i söndags där Urban Tersén stod som värd. En jätte trevlig träff vid Lövudden, alldeles bredvid vattnet i Västerås. Mycket tips och trix om att aktivera sin hund och att göra och berömma rätt när hunden gör rätt. Vi tränade bland annat klickerträning och det känner jag personligen att det kan vara något i alla fall för våra hundar hemma i Karlsänge. Så här är klickern i gång. De använde mig så klart som träningsobjekt.. Ja vad gör man inte för lite choklad. Hahahaha - det var liksom min belöning när jag väl förstod att jag skulle stå på ett ben. En jätte trevlig dag och jag är otroligt glad över att så många med chowchow är intresserade och vill vara aktiva med sin hund. Detta är så nyttigt, lärorikt och bra för både ägare och hund. En bra uppslutning på träffen så det är verkligen supertrevligt när man nu som Urban engagerar något... Några bilder från träffen i Västerås, kunde så klart inte låta bli att ta med mig kameran. Nu är det bara att ladda för träffen i Karlsänge i höst. Återkommer snart med datum för det.

Leia myser med den "gamla" hussen i gräset.
Ella - Commitment's Donna Karan
Chili - Commitment's Play It Spicy och värd för chowträffen i Västerås
Devil -ägare Rebecca Furunäs och Erik Andersson i Avesta
Dalton -ägare: Rebecca Furunäs och Erik Andersson i Avesta
Nelson - Commitment's Black Shine 3½ månad gammal - en bror till vår Chili. Nelson var riktigt glad över vårt återseende då han fullkomligt oppade upp i knä på mig och nästan åt upp ett av mina örhängen. Härligt när "våra" valpar kommer ihåg oss. Man blir alldeles varm i hjärtat.
Nelson - Commitment's Black Shine
Zonic - en svart, korthårig hane som ägs av Martin Almström
Erik Andersson med Devil... som hellre tittade på annat än på mig...
Lilla Nelson med matte Sofia Dettmann
Cooper undrade vad alla tjejer var någonstans. Ägare Lotta Andersson
Commitment's Elizabeth Arden - Disa med matte Anna-Maria och pojkvän.
Bobby - Ägare: Eva Kovac

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar