Isbrytaren Atle har tagit danskt CERT...

Atle, 1 år gammal Atle, 1 år gammal

Atle - Commitment's Armani Code har varit i Roskilde, Danmark på utställning i helgen. På lördagen fick han VERY GOOD, vilket jag är nöjd med för det är som det låter "MYCKET BRA"... även fast man så klart alltid vill ha CK, CERT och EXCELLENT.... Söndagen var det utställning igen och Ann tog med sig Atle ytterligare en dag till Roskilde och där satt det som ett smäck minsann. Atle 1 år gammal vann sin klass och fick EXCELLENT och det första danska CERTET... och jag tror inte det blir det sista då Atle är väldigt ung ännu. Atle med familj bor långt ner i Skåne så det är inte långt till Danmark så det blir nog fler vändor nu när matte Ann fått blodad tand. 
Atles kritik från utställningen:
1 år, God storlek och prop. Maskulint huvud med rena ögon, bra skalle något löst halsskinn utmärkt hals o överlinje välplacerad svans bra ben och tassar, tät hård päls sunda vinklar fria rastypiska rörelser gott temperament.
EXCELLENT- CK – PLAC. 1 – CERTIFIKAT

Domare : Anne Indergaard, Norge


Så vi lyfter på hatten och GRATULERAR Ann och Atle till det danska CERTET!
Fantastiskt bra jobbat och vi är så stolta över er!


Under tiden Ann tog CERT så var vi själva på chowchowträff i Västerås och övade klickerträning. Några bilder kommer senare på detta!
 

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar