Commitment's One Shock...

I dag när jag öppnade mailen blev jag lite extra glad när det var ett mail med Ludde-bilder i. Ludde har haft det kämpigt med ett av hans ögon som det råkade bli cherryeye på. Tänkte skriva mer om detta när jag jagat rätt på bilder (man får ju inte ta bilder hur som helst, men har en vän som har haft en hund som råkat ut för detta och fotat både före och efter operation så jag väntar in bilder från henne). Ludde fick cherryeye på julafton - helt plötsligt och har gått i genom ett flertal operationer - 4 stycken närmare bestämt. En cherryeye operation brukar normalt vara lätt att åtgärda men något gick fel(möjligt är att veterinären som sa sig kunna operera cherryeye helt enkelt inte klarade av det, då det slutade med att ägarna fick uppsöka annan veterinär)... och med det så blev det en kraftig inflammation i ögat och en otrolig smärta så blev det flera operationer och det slutade tyvärr med att Ludde miste synen på det ögat. Så det har varit tufft för husse och matte men... Nu börjar det bli ordning på allt igen och det finns inget som värmer ett uppfödarhjärta så mycket när det blir ett lyckligt slut och att efter allt som Ludde varit med om så är han ändå så snäll... Jag har verkligen varit orolig för Ludde men nu hoppas vi att hans sjukdomshistoria är slut och att inget mer händer... Hur som helst så har han blivit riktigt stor den här 1-åringen. Ludde är en son till Charlie och Corina. Hans syskon finns ett tidigare inlägg är på bloggen.
Jag lägger in en länk så kan ni läsa om cherryeye. ►►►

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar