Bilder på några av Charlie och Corina valparna som blev 1 år den 1 Maj... Stort Grattis till Er alla!

Commitment's One Gentleman "Burma" Commitment's One Gentleman "Burma"

Stort Grattis till 1-åringarna den 1/5...
Oj vad alla blivit stora. Jag hade tyvärr ingen ny bild på Ludde men det kommer nog senare. Ludde har haft problem med ett öga och har blivit opererad för cherryeye och det blev komplikationer men den historien kommer senare. Annars så har de blivit fantastiskt stora och fina våra "barn". Bilden på Tatziahna är gammal men hon har fällt ur all päls så det kommer nyare bilder på henne senare. Tiden verkligen springer i väg. Så här får ni en liten påminnelse om 1-års vaccinationen och gör denna gärna i samband med röntgen om ni väljer detta. Fantatsikt kul när ni skickar bilder på "våra valpar". Det är liksom här man börjar se vad det blir av dom. Jag är så tacksam för att de flesta av er väljer att hålla kontakten med oss. Vi har även ett brev från Atle liggandes här som ska publiceras men det får jag göra en annan dag då min tid inte riktigt räcker till.... Allt kommer under veckan...

Commitment's One Gentleman "Burma"
Commitment's Ocean Royal aka Cooper
Commitment's Armani Code "Atle"
Commitment's Black Star "Tatziahna"
Commitment's Heat Rush "Hemi"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar