Den nationella utställningen i Rocklunda Västerås 26/4-2014...

Wooohoooooooo! =)

Marcus och Sofia Marcus och Sofia

Vilken lördag i Västerås! Man kan inte annat än ha ett leende på läpparna. Commitment's Lady Million "Anastacia" blev BIR (Bäst i rasen) med CERT och vår bulgariska tjej - Ain't She Cute From Chowheaven "Sofia" blev 2:a bästa tik efter Anastacia med CK och resrev cert. Totalt var det 7 tikar på plats och "mina" tjejer var de enda som placerade sig så det var väl riktigt roligt för oss. Det var 15 stycken chowchow på plats i Västerås av 17 anmälda så det var bra uppslutning. Domare var Rony Doedijns från Nederländerna.
Jag säger bara STORT STORT GRATTIS till Sara Axelsson, Miata's kennel som är ägare till Commitment's Lady Million "Anastacia" till CERTet och BIR - Vi är så stolta och glada för Er skull. Vad säger man... Så ska en slipsten dras... =) Sara som skulle ta det lugnt med hundutställningar i år.... men jag vet att hon redan anmält till fler utställningar i dag. Så blev det med det....
Sofia har inte riktigt gillat de hala golven som är i "hallarna" runt omkring på utställningar och det såg vi i Stockholm då hon inte hade lust att gå en meter i ringen pga det men nu var det revanch. Vi har lagt ned tid på henne och tränat extra och det betalade tillbaks sig i Västerås då hon sprang så fint med Marcus runt i ringen som om hon inte gjort annat. Fantastiskt... och blev 2:a bästa tik dessutom med CK och reserv cert... Fina älskade Sofia som är så snäll och så vacker. Det var en sån bra dag så man nästan måste nypa sig i armen. Tack till alla chowevänner som var fram och gratulerade till framgångarna i ringen. Det glädjer oss att ni gläds med oss och våra valpköpare för det betyder så mycket. Kritiken finns längre ner att läsa... Nu tänker jag vara "mallgroda" en liten stund och njuta av detta... Tack också till min älskade sambo Marcus som sliter på i utställningsringarna.... men det har blivit något han tycker är riktigt roligt nu för tiden...

Ägare Sara Axelsson, Miata's kennel med Anastacia

Anastacias kritik:
BEAUTIFUL BLACK BITCH. LOVELY SIZE BONE AND PROPORTIONS. NICE LENGHT OF LEGS. LOVELY FEMININ HEAD AND EXPRESSION. NICE TOP- AND UNDERLINE.
LOVELY COATQUALITY. TYPICAL ON THE MOVE.
VERY WELL PRESENTED

BIM -Linda Johansson med Multi Champion Di Ka Tzhou och BIR - Sara Axelsson med Commitment's Lady Million

... och några bilder på vår vackra Sofia...

Min sambo Marcus med Sofia

Sofias kritik:
BEAUTIFUL BITCH, LOVLEY SIZE, BONE AND SUBSTANCE. VERY NICE HEADPROFILE AND OPEN EYES. NICE MOUTH AND SKULL. FULL MUZZLE. VERY NICE FRONT AND FEET. EXCELLENT TAILSET AND CARRIAGE. LOVLEY BODY AND BUILT UP IN REAR. TYPICAL ON THE MOVE.

Marcus med Sofia och Sara med Anastacia i Bästa tikklass (btkl) och där vann Anastacia över Sofia. Så fina allihopa!

Jag är så stolt så jag nästan spricker -
Stort Stort Grattis igen! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar