Nova har flyttat till vår vän Putte i Kumla...

På söndagen flyttade också Nova hem till sin nya husse Putte Magnusson i Kumla. När tanken slog mig att ge Nova ett nytt hem och då jag hade bestämt mig för att inte ta någon valpkull på henne så tänkte jag på Putte direkt, dels har jag lärt känna honom genom Anne-Marie som köpte Lakrits av mig...  och Lakrits är faktiskt en kullbror till Nova. Putte har haft flera chowchow genom åren och förlorade sin sista chowchow i höstas så han vet precis vad det är för ras och vad som krävs. Ett bättre hem än så här till en chowchow på strax över 2 år kan det inte bli. Putte blir också hemma med Nova hela dagarna och Nova kommer att få leka med sin bror Lakrits mycket framöver.
Hon kommer att få det bästa livet har att erbjuda hos Putte.
Första natten hos Putte var i natt och hon hade hoppat upp i fåtöljen och sovit där. Mat var inte av intresse i går men i dag hade hon faktiskt ätit så det har börjat finfint. Lite stressad/ orolig så klart men man får inte ha bråttom vid omplacering av hund. Allt har sin tid och alla behöver tid för att komma in i den nya miljön. Nova följer i alla fall Putte var han än går så det känns faktiskt jätte bra. Vår valpköpare Anne-Marie följde med som sällskap till Putte i fall Nova skulle vara orolig i bilen tillbaka till Örebro och med sig hade hon vilda Lakrits som hann leka totalt slut på varenda en av våra hundar. Den killen är det fart i.
Lakrits är en son till vår Dylan och vår Lovis.
Vi kommer i alla fall att träffa Nova framöver och det ser vi fram i mot. Det var lite ledsamt och tomt för oss i går men beslutet är rätt och när man kan ge en hundarna ett super kalasfint hem så ska man ta den chansen.
All lycka till Putte och Nova - och vi håller kontakten! - Kram på er alla mina goa Örebroare!

Putte och Nova på väg hem mot Kumla
Kärlek vid första ögonkastet? Putte och Nova på bilden.
Vår fina vän och valpköpare Anne-Marie med vår valp Chili i famnen.... Det vara bara att kolla fickorna på Anne-Marie innan hemfärd. ;)
Anne-Maries Lakrits, men vår uppfödning - Commitment's Intimately Yours. En son efter Dylan och Lovis.
Lakrits - Commitment's Intimately Yours
Lakrits - Commitment's Intimately Yours
Den fina buketten jag fick av Anne-Marie.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar