Commitment's Play It Rock aka Roxi har flyttat till Estland...

En av mina sista bilder av Roxi innan resan mot Estland påbörjades. En av mina sista bilder av Roxi innan resan mot Estland påbörjades.

Då flyttade sista valpen i "Kråkunge-kullen" som skulle flytta. Eva-Maite kom till Sverige i fredags från Estland och stannade här över natten för att åka mot Estland igen på lördagen. Man får säga vad man vill men det blir tomt (om man nu kan kalla det tomt i vårt hem) och när de börjar bli äldre än 8 veckor så fäster man sig enormt vid dom. Det är "livsfarligt" att ha dom kvar för länge om de inte redan är sålda.... risken finns att de blir kvar... Nu vet jag att detta inte är sista gången jag ser Roxi då vi kommer att åka mot Estland och hälsa på framöver. Roxi är en väldigt glad och livlig tjej så nu får Estland fullt upp. Roxi blir inte heller ensam hund i Estland då Eva-Maite är startgroparna med sin kennel så det finns några till chowar att busa med där. Chili som är kullsyster och kvar hos oss sörjer nog sin syster lite grann då det inte finns någon att busa med på samma villkor längre... men Sofia ställer upp som lekkamrat och hon gör det försiktigt också som tur är. Det var verkligen trevligt att träffa Eva-Maite och hennes väninna Ingrid och prata hund... men oj vad man blir slut av att bara prata på engelska hela tiden... Så det ryker ur öronen =) Man är ju inte van men det är bra övning på språket att ha vänner i många länder... All lycka till med Roxi i Estland önskar vi!

Roxi med systern Chili som nu får roa sig med de större chowarna när nu Roxi flyttat till Estland.
Roxis nya ägare Eva-Maite Lorents från Estland

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar