Länsstyrelsen har varit på besök i Karlsänge...

Min dotter Louise med Commitment's Umbro Ice aka Rocky Min dotter Louise med Commitment's Umbro Ice aka Rocky

Denna gången blev jag inte anmäld av någon avundsjuk ynklig människa utan jag bjöd hit länsstyrelsen själv och de var riktigt trevliga även om jag tyckte att de ställer väldigt underliga frågor. Många vet säkert inte att man måste ha tillstånd att ha från 10 hundar och uppåt och tillstånd för att föda upp minst 3 valpkullar om året... Jag visste det inte i alla fall... Nu har jag "bara" 9 hundar hemma och Rocky i bland och mina planer är inte att ha mer hundar än så, snarare ett mindre antal med tiden men genom att jag i dag har ganska många tikar så kan det bli att jag lyckas få 3 kullar på ett år och då är det lika bra att "mota Olle i grind". Det ska bara läggas in några SJ pallar i hundgårdarna så hundarna kan hoppa upp på dessa om de vill(de kommer aldrig att göra det men det ska finnas). Det räckte inte med veranda med tak (som vi har) + ett rum med värme/aircondition som de kan gå in i om de själva vill de få timmar de tillbringar i våra stora och rena hundgårdar.... Annars fanns inget att anmärka på och det var så bra att de kom nu när vi hade valpar också så de fick se hur vi hade det. Snack om ytor blev det inte för ytor finns det gott om och de ligger inte på gränsen till för litet varken inne i huset, gården eller hundgårdarna..... och rent och snyggt är det också. Så nu finns inget att smälla mig på fingrarna för det heller... Det känns bra...

Bilden är på min dotter Louise och Rocky när vi var ute på gemensam promenad med varsin kamera förra veckan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar