Benzo har passerat regnbågsbron...

Benzo Benzo

Commitment's On The Road Again, "Benzo" - 5 månader gammal har efter en trolig skada/trauma i ena frambenet och har tyvärr fått somna in. Veterinären uppskattade att något hade hänt för ca. 4 veckor sedan med ena frambenet. Det hade helt enkelt slutat växa och börjat bli deformerat. Tillväxtzonerna var skadade och stora broskbildningar hade börjar växa fram vid handleden så tassen vreds inåt och själva benet böjde sig åt andra hållet då även tillväxtzonerna högre upp i frambenet också var skadade. Jag såg honom två veckor innan han fick somna in och jag kände att det inte var bra. Det enda som känns bra om något nu gör det så var det faktiskt att jag var vid veterinären denna dag av annan anledning när ägare och Benzo kom dit. Så jag var själv in och tittade på röntgenbilderna av frambenet - det som var skadat och det som var friskt och pratade med veterinären och gav min snälla, söta valpköpare det stöd och tröst jag kunde göra... även fast det så klart inte finns ett enda ord som tröstar en sån här gång så känns det bra att jag kunde stanna kvar med ägaren. Detta var inget som man kunde åtgärda över huvudtaget.... Men det känns för jävligt rent ut sagt och så grymt och ledsamt att låta en 5 månaders valp få somna in som har hela livet framför sig.... men det är levande varelser och allt kan hända precis som med oss människor tyvärr....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar